Verzend een e -mail voor de overdracht van een domeinaccount opnieuw

Verzend de e -mail opnieuw om de overdracht van een domeinaccount te accepteren als de ontvanger de e -mail niet kan vinden of deze per ongeluk heeft verwijderd. Zorg ervoor dat de ontvanger de map Ongewenste e -mail of spam controleert, voor het geval dat.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-overdrachtenpagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Uitgaande overdrachten en vervolgens het tabblad Verzonden aanvragen . Zoek naar een specifiek domein met behulp van het zoekveld boven je domeinlijst.
    selecteer het tabblad verzonden verzoek
  3. Selecteer het selectievakje naast de domeinaccountoverdrachten waarmee je werkt. Of selecteer het selectievakje naast Domein en kies vervolgens Alles selecteren .
  4. Selecteer Overdrachtsverzoek opnieuw verzenden .
    selecteer de knop voor het opnieuw verzenden van een overdrachtsverzoek

Je ziet een bevestiging om je te laten weten dat we de e -mail opnieuw hebben verzonden naar het e -mailadres van de ontvanger. Zorg ervoor dat de ontvanger de map Ongewenste e -mail of spam controleert, voor het geval dat.

Verwante stappen

• Zorg ervoor dat de ontvanger de accountoverdracht accepteert om het proces voor het overdragen van de domeinen vanuit je account te voltooien.
  • Domeinen die zijn overgedragen naar een ander GoDaddy -account kunnen gedurende 10 dagen niet worden overgedragen naar een andere registerhouder .