Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verzoek om updates voor mijn Websites + Marketing -site

Nadat je een Websitecontrole -abonnement hebt ingesteld voor je Websites + Marketing -account , kun je beginnen met het aanvragen van site -updates.

Opmerking: als je updates wilt aanvragen voor een niet-Websites + Marketing-site, zijn de stappen iets anders .

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites en selecteer de knop Beheren naast je website.
  3. Selecteer in het Dashboard Website > Aanvragen .
    selecteer verzoeken
  4. Selecteer een van de update -opties (je kunt later meer wijzigingen toevoegen).
  5. Vul de pagina met je verzoek in en selecteer Gereed .

Als je een afbeelding of video bijvoegt, zijn er bestandsnaam- en indelingsvereisten:

• Bestandsnamen mogen geen van de volgende tekens bevatten: ^%& $,@#
    • Afbeeldingen moeten de indeling .png of .jpg/.jpeg hebben.
    • Logo's moeten de indeling .png, .jpg/.jpeg, .pdf of .eps hebben.
    • Video's moeten de indeling .mp4 hebben. Als je niet kunt converteren naar een .mp4 -bestand, raden we aan om je video te uploaden naar YouTube en ons de link te sturen, anders kunnen de prestaties van je site eronder lijden.

6. Als je nog een update hebt, selecteer je Waren er nog andere wijzigingen die je vandaag moest aanbrengen? en selecteer vervolgens een andere update -optie. Als je alle gewenste updates hebt aangevraagd, selecteer je Verzoek indienen .
  7. Selecteer nogmaals Verzoek indienen om je actie te bevestigen. Een bevestigingsbericht laat je weten dat we de updates hebben ontvangen en het team gaat aan de slag. Je ontvangt een e -mail wanneer je update is voltooid.
  8. Opmerking: als je aanvullende verzoeken moet indienen, wacht dan tot je een e -mail van ons ontvangt waarin staat dat we deze update hebben voltooid. Je kunt dan teruggaan naar Website Care en een nieuw verzoek indienen.