Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn IP-adres bekijken

Als je je domein naar je Managed WordPress -site moet verwijzen of er verbinding mee moet maken met een FTP -client, heb je het IP -adres van je site nodig. Zo vind je het IP -adres:

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor de website die je wilt gebruiken Instellingen in hetmenupictogram menu.

selecteer instellingen
  4. Selecteer op het tabblad Instellingen en onder Productiesite Meer weergeven .
    selecteer Meer weergeven om de lijst uit te breiden
  5. Zoek het IP -adres en selecteer vervolgens Kopiëren .
    nest naar ip -adres selecteer kopiëren

Meer info

• Als je een domein hebt in een ander account van GoDaddy dat je wilt verwijzen naar je Beheerde WordPress-account, kun je Je A-record wijzigen naar dit IP-adres.