Vind de gebruikersnaam voor mijn Generation 4-server

Je moet je gebruikersnaam weten om verbinding te maken met je server via SSH of Remote Desktop (RDC).

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in je pagina Mijn producten op Serversen klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. In de sectie Instellingen vind je je gebruikersnaam onder je Inloggegevens.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.