Vind de naamservers van mijn GoDaddy

Als je website gehost wordt met GoDaddy, maar je domein staat ergens anders geregistreerd, kun je DNS met GoDaddy beheren door je naamservers bij te werken met je domeinregisterhouder. Je kunt de naamservers van je domein vinden in je GoDaddy-account en je kunt ze vervolgend in je domeinregisterhouder. Je kunt je naamservers wijzigen als je domein geregistreerd staat bij GoDaddy.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om toegang te krijgen tot de pagina DNS-beheer.
  3. Vind de NS-records voor je domein en bekijk de waarden. Er zijn altijd twee verschillende NSrecords en je hebt ze allebei nodig.
    ns-records bekijken
  4. Voer bij je domeinregisterhouder de twee NS-records in van je GoDaddy-account in het juiste naamserverveld.

Het kan tot 48 uur duren voordat de wijzigingen volledig zijn doorgevoerd. Gedurende deze periode kunnen je website, e-mail of andere domeinservices worden onderbroken.

Verwante stap

• Je kunt ook de DNS beheren voor domeinen die ergens anders geregistreerd staan maar niet bij ons gehost worden door DNS-hosting toe te voegen.