Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vind mijn PHP -versie met phpinfo

Een manier om de PHP -instellingen van je account te vinden, is door een PHP -informatiescript te uploaden. Dit werkt op elk account dat PHP ondersteunt.

1. Maak een nieuw tekstbestand met de volgende regel:
    ? php phpinfo (); ? >
  2. Sla dit bestand op als info.php .
  3. Upload het naar de hoofdmap van een website .
  4. Ga na het uploaden naar http: // je domeinnaam /info.php

Als je deze pagina bekijkt, kun je zien welke versie van PHP je gebruikt, evenals alle geïnstalleerde PHP -modules en hun instellingen.