SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Visual Studio: onderteken Windows -stuurprogramma's met een certificaat voor het ondertekenen van stuurprogramma's

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Nadat je je certificaat hebt geïnstalleerd en een PFX -bestand hebt gemaakt , moet je je Windows -stuurprogramma ondertekenen met je certificaat. De eenvoudigste manier om dit te doen is met Visual Studio, hoewel er andere opties zijn.

1. Start Visual Studio.
  2. In de Solutions Browser met de rechtermuisknop op uw SLN of VCXPROJ bestand en selecteer Eigenschappen.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Stuurprogramma -ondertekening en klik vervolgens op Algemeen .
  4. Vul de volgende velden in en klik op OK :
    Veld Wat te doen ...
    Tekenmodus Selecteer Productieteken .
    Productiecertificaat Selecteer je PFX -bestand.
    TimeStampServer Typ http://tsa.starfieldtech.com

Wanneer je nu je stuurprogramma bouwt, wordt het ondertekend met je stuurprogramma -ondertekeningscertificaat.

Volgende stap

• Begin met het distribueren van je zojuist ondertekende bestand naar je gebruikers.