Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg abonnees toe door een bestand te uploaden

Je kunt abonnees GoDaddy Email Marketing -account door een bestand te uploaden.

1. Selecteer terwijl je bent aangemeld het tabblad Abonnees bovenaan je account.
  2. Klik op Abonnees toevoegen .
  3. Selecteer het tabblad Veel tegelijk.
  4. Klik op Bladeren en selecteer het bestand dat je wilt uploaden.
  5. Opmerking: als je bestand meer details bevat dan alleen het e -mailadres, vergeet dan niet om een koptekstrij te hebben die elke kolom met gegevens beschrijft. Op die manier kunnen je gegevens op de juiste manier worden gesorteerd.

6. Kies de lijst waarin je je abonnees wilt importeren:
  7. Klik op Abonnees toevoegen .