Voeg briefhoofdafbeeldingen toe aan mijn e -mails

Je kunt briefhoofdafbeeldingen toevoegen aan je Workspace Webmail -e -mails.

Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar in de klassieke weergave . Als je de bijgewerkte weergave gebruikt , raadpleeg je: Maak en gebruik e -mailsjablonen

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op het tabblad E -mail op Instellingen .
  3. Selecteer Persoonlijke instellingen .
    Klik op Persoonlijke instellingen
  4. Klik op het tabblad Handtekening.
  5. Bepaal onder Briefhoofd waar je je afbeeldingen wilt plaatsen en klik op Afbeelding uploaden om naar je afbeeldingsbestand te bladeren.
    Klik en sleep het handvat
  6. Je kunt de afbeelding van boven naar beneden herhalen of niet herhalen .
  7. Als je wilt dat de lay -out van het briefhoofd automatisch wordt ingevoegd in je opstelvenster, selecteer je Automatisch briefhoofdpapier invoegen in het opstelvenster van HTML , dat zich bovenaan het gedeelte Briefhoofd bevindt.

Opmerking: je kunt altijd het briefhoofdpapier toevoegen door te klikken op Briefhoofd invoegen in de samensteller.

8. Als je een afbeelding aan de boven- of onderkant hebt toegevoegd en je wilt dat de e -mail overeenkomt met de breedte van de afbeelding, selecteer je Breedte van de berichttekst aanpassen aan de breedte van de bovenste/onderste afbeeldingen.
  9. Klik op Voorbeeld om een voorbeeld van je briefhoofdlay -out te bekijken.
  10. Klik op OK.