Voeg Contactformulier 7 toe aan een WordPress -pagina

Na de eerste instelling van Contactformulier 7 moet je het aan je pagina of post toevoegen voordat je bezoekers het kunnen zien.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Klik op de linkernavigatiebalk op Contactpersoon
  3. Zoek in de lijst met formulieren naar de kolom Shortcode voor je formulier
  4. Kopieer alle tekst, inclusief de vierkante haken
  5. Klik op de linkernavigatiebalk op Pagina of Post , afhankelijk van waar je het contactformulier wilt plaatsen
  6. Zoek de pagina of post die je wilt bijwerken en klik op Bewerken
  7. Plak de shortcode die je hebt gekopieerd waar je het contactformulier wilt weergeven nadat het is gepubliceerd
  8. Klik op de knop Bijwerken om je wijzigingen op te slaan.

Je kunt nu e -mail ontvangen via je contactformulier.

Opmerking: het kan tot een half uur duren voordat e -mail op het contactformulier wordt ontvangen.