Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg databases toe aan Site Backup

Je kunt MySQL-, PostgreSQL- en MongoDB -databases toevoegen aan het Site Backup -account van je server.

1. Configureer je server om Site Backup -verbindingen voor je database te accepteren .
  2. Klik in het configuratiescherm van Mijn server op het tabblad Back -ups.
  3. Klik in het gebied Site Backup op Beheren .
  4. Als er een ander bericht wordt weergegeven , klik je opnieuw op Beheren.
  5. Klik op +Database .
  6. Vul de velden op het scherm in en klik op Volgende .

Opmerking: Site Backup moet een databasegebruiker hebben voor toegang tot je database. Als je er geen hebt, moet je een gebruiker maken.

7. Plan je back -up.

Meer informatie

• Meer informatie over Website Backup , die Site Backup vervangt als onze belangrijkste back -upoplossing.