Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg domeinen toe aan een map

Nadat je een domeinmap hebt gemaakt , kun je domeinen aan de map toevoegen. Je kunt een domein aan meerdere mappen toevoegen en elke map kan een onbeperkt aantal domeinen bevatten.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je aan een map wilt toevoegen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer Organiseren en vervolgens Toevoegen aan map .
    domein toevoegen aan map
  4. Kies de map (pen) waaraan je je domein (en) wilt toevoegen.
  5. Selecteer Toepassen .

Je ziet een succes! bericht dat je wijzigingen zijn opgeslagen.

Verwante stap

• Bewerk de instellingen van je domeinmap.