Voeg domeinen of websites toe in Windows Hosting

U kunt aan elk type hostingaccount domeinnamen toevoegen. Wat u met aanvullende domeinnamen kunt doen, is afhankelijk van het type hostingaccount dat u hebt. Zie Welk type hostingaccount heb ik? voor meer informatie.

TypeBeschrijving
SecundairSecundaire domeinen hebben websites die onafhankelijk werken van de primaire domeinen die in afzonderlijke mappen worden gehost. Zie voor meer informatie .

Beschikbaar bij Deluxe- , Premium- , Unlimited- en Ultimate -accounts .

Hoewel we een onbeperkt aantal secundaire domeinen aanbieden bij onze accounts van het type Deluxe, Premium, Onbeperkt en Ultiem, wordt afgeraden om gedeelde hosting voor meer dan tien websites te gebruiken. Als u dat toch doet, worden de serverbronnen zwaar belast en de prestaties negatief beïnvloed.

AliassenAliasdomeinen geven de website van het primaire domein weer met een andere domeinnaam/URL.

Dit is beschikbaar bij alle accounts.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van hoe u de domeinnaam wilt configureren:

Secundair

1. Klik op Nieuw domein toevoegen.
  2. Vul het volgende veld in en klik dan op OK:
    VeldWat te doen...
    DomeinnaamVoer de domeinnaam in die u wilt gebruiken.
    Soort hostingSelecteer het soort hosting dat u wilt maken. Als u een website voor dit domein wilt hosten, selecteert u Websitehosting.
    Hoofdmap voor documentVoer de naam in van een directory die u in de startdirectory wilt maken. De bestanden van de Nieuwe domeinnaam worden in deze directory geüpload om de websiteweergave te maken.
    VoorkeursdomeinGeef aan of u bezoekers aan uw website automatisch wilt omleiden met of zonder de "www" aan het begin van de URL.

Alias

1. Klik op Nieuw domeinalias toevoegen.
  2. Vul de volgende velden in en klik dan op OK:
    VeldWat te doen...
    Naam domeinaliasVoer de domeinnaam in die u wilt toevoegen.
    voor het domeinSelecteer het gehoste domein op de account waar u de alias in wilt laden.
    MailserviceDeze optie is niet actief in onze omgeving.
    WebserviceSelecteer deze optie.
    Omleiden...Selecteer deze optie als u de alias permanent wilt maken.

Wat is de volgende stap?

De domeinnaam heeft uitsluitend toegang tot het hostingaccount, nadat u de bijbehorende DNS-gegevens hebt bijgewerkt. Als de domeinnaam en hosting zich bevinden in...

LocatieActie
Zelfde GoDaddy-accountWij werken de DNS-gegevens van de domeinnaam automatisch bij. Je hoeft helemaal niets te doen.
Verschillende GoDaddy-accountsJe moet de DNS handmatig bijwerken. Zie voor meer informatie .
Ergens anders geregistreerdJe moet de naamservers van het domein bijwerken. Zie Mijn domeinnaamserver bewerken voor meer informatie.

Om product informatie te vinden, zie onze web hosting pagina.