Voeg een AAAA -record toe

AAAA -records zijn DNS -records die een IP -adres gebruiken om een domein aan een website te koppelen en die op elk moment aan je domein kunnen worden toegevoegd. Ze zijn vergelijkbaar met A -records , maar AAAA -records verwijzen naar 128 & ndash; bit/IPv6 -adressen in plaats van de IPv4 -adressen die door A -records worden gebruikt. Een 128 bit/IPv6 -adres wordt weergegeven als acht groepen van vier hexadecimale cijfers.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer Toevoegen onder de recordstabel.
  5. Selecteer AAAA onder Type .
  6. Voer de gegevens voor je AAAA -record in:
    • Host : De hostnaam waarnaar het AAAA -record is gekoppeld. Typ @ om rechtstreeks naar je domeinnaam te verwijzen.
    • Verwijst naar : Het 128 & ndash; bit/IPv6 -adres dat u instelt als de bestemming voor de host. 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 is bijvoorbeeld een geldig 128 & ndash; bit/IPv6 -adres.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  7. Selecteer Opslaan om je nieuwe AAAA -record op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.