Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een aangepast HTML -blok toe in WordPress

Je kunt een blok met aangepaste HTML toevoegen aan je WordPress -website.

1. Open de blokeditor ( Hulp nodig bij het openen van de blokeditor? ).
  2. Selecteer Blok toevoegen .
  3. Selecteer Aangepaste HTML in het gedeelte Opmaak.
  4. Plak je HTML -codefragment in het daarvoor bestemde veld.
  5. Je kunt een voorbeeld van de code bekijken door het tabblad Voorbeeld te selecteren.
Animatie die beschrijft hoe je een aangepast html -blok toevoegt

Opmerking: vergeet niet om je pagina of post na het bewerken bij te werken.