Voeg een achtergrond voor een afbeeldingsite toe in WordPress

Je kunt de WordPress -editor gebruiken om een afbeelding toe te voegen als achtergrond voor je site.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Vormgeving en vervolgens Aanpassen in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer in het menu aan de linkerkant, afhankelijk van de opties voor het aanpassen van je thema, Achtergrondafbeelding (of Achtergrond en vervolgens Achtergrondafbeelding ).
  4. Als de achtergrondafbeelding nog niet eerder is ingesteld, selecteer je Afbeelding selecteren . Als er al een achtergrondafbeelding is, selecteer je Afbeelding wijzigen .
  5. Kies de afbeelding die je als achtergrond voor je site wilt hebben.
    • Als de afbeelding eerder is geüpload naar de mediabibliotheek van je site, selecteer je het tabblad Mediabibliotheek en vervolgens de afbeelding die je wilt gebruiken.
    • Als de afbeelding op je lokale computer staat, selecteer je het tabblad Bestanden uploaden en vervolgens Bestanden selecteren . Zoek op je lokale computer de afbeelding die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Openen .
  6. Selecteer Afbeelding kiezen . De afbeelding wordt weergegeven als de achtergrond van je site.
  7. (Optioneel) Pas in het menu aan de linkerkant andere opties aan, zoals het configureren van de afbeelding voor herhaling of een specifieke positie.
  8. Klik op Publiceren.

Ga naar je site in de incognitomodus of de modus voor privé browsen in de browser Chrome , Firefox of Edge om te controleren of de afbeelding correct wordt weergegeven.