Voeg een afbeelding toe aan een bericht of pagina in WordPress

Wanneer je een afbeelding toevoegt aan je WordPress -berichten en -pagina's, kun je kiezen uit een eerder geüploade afbeelding of de afbeelding uploaden terwijl je deze toevoegt aan je pagina.

Een beetje extra begeleiding nodig? Krijg deskundig advies over productafbeeldingen van een GoDaddy -gids.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op Posts of Pages in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op Bewerken onder de pagina of Post waar je een afbeelding wilt toevoegen.
  4. Klik in het teksteditorvenster op de plek waar je de afbeelding wilt toevoegen.
  5. Klik op de knop Media toevoegen.

Opmerking: als je de afbeelding al aan je mediabibliotheek hebt toegevoegd, kun je op het tabblad Mediabibliotheek klikken en doorgaan naar de laatste stap.

6. Klik op de knop Bestanden selecteren.
  7. Zoek en selecteer de afbeelding op je lokale computer.
  8. Klik op Openen om de afbeelding aan je mediabibliotheek toe te voegen.
  9. Bevestig dat de juiste afbeelding is geselecteerd en klik op Invoegen .

Na het publiceren van je pagina of post is de nieuwe afbeelding zichtbaar op je site.