Voeg een auteurvak toe aan WordPress -berichten

Het toevoegen van een auteurvak aan je WordPress -website kan de zichtbaarheid van de details van een auteur vergroten. Standaard heeft WordPress een eenvoudige regel voor berichten en pagina's, en het toevoegen van je sociale media en andere contactgegevens kan vervelend worden zonder een plug-in.

Er zijn veel plug -ins die dit kunnen bereiken, zorg ervoor dat je er een kiest die aan al je behoeften voldoet. Wanneer je een plug -in kiest, moet je de pagina van de ontwikkelaar controleren om te zien of ze de plug -in nog steeds onderhouden met updates.

Een dergelijke plug -in die consequent wordt bijgewerkt, is de plug -in Simple Author Box.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Installeer en activeer de Simple Author Box -plug -in. Zie voor hulpInstalleer een plug-in in WordPress enActiveer een plug-in in WordPress.
  3. Klik in het menu Dashboard op Eenvoudige auteur en wijzig de instellingen indien nodig.

Deze specifieke plug -in gebruikt inhoud die al bestaat voor auteurs en past deze toe op het auteursvak.