Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een bannerafbeelding toe

De bannerafbeelding is de afbeelding die bovenaan uw e-mailcampagne terechtkomt. Het is de eerste indruk van uw lezer, dus u wilt dat uw bannerafbeelding past bij uw bedrijfsmerk of de sfeer van uw nieuwsbrief. Je kunt vaak iets uit je eigen archieven halen, maar als je niets direct beschikbaar hebt, zijn er genoeg gratis bronnen buiten. Als je begint met een onbewerkte afbeelding, overweeg dan om wat tijd door te brengen in je favoriete afbeeldingseditor, bijsnijden en tekst toevoegen. U wilt dat uw bannerafbeelding de juiste toon vastlegt.

Notitie: Sla uw afbeelding op tot 590 pixels breed voor de meest efficiënte weergave en laden. De hoogte van de banner is aan jou.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. In uw GoDaddy Email Marketing-account, klik op Campagnes .
  3. Klik Bewerk onder de campagne waaraan u wilt werken, of Componeren om een nieuwe campagne te maken.
  4. In de zijbalk, onder de Afbeeldingen , Klik Voeg een afbeelding toe om uw bannerafbeeldingsbestand te vinden.
  5. Notitie: Overweeg om te gebruiken Canva om een nieuwe banner te maken. Probeer deze afmetingen: 590 x 175 px. Klik in Canva op om uw eigen afbeelding toe te voegen en te bewerken Uploads in het linkerpaneel. Klik Elementen om een van de gratis foto's van Canva te kiezen. Klik Tekst om tekst toe te voegen. Als u klaar bent met ontwerpen, klikt u op Downloaden bovenaan de pagina en sla je afbeelding op als een PNG-bestand.

6. Zoek en open het afbeeldingsbestand dat u als banner wilt gebruiken. Klik Afbeelding uploaden .
  7. Nadat de afbeelding is geüpload, ziet u een miniatuur van de afbeelding in het Afbeeldingen zijbalk. Sleep de afbeelding van de zijbalk en zet deze neer op het bannergebied.
  8. U wordt gevraagd om voeg een link toe aan uw bannerafbeelding . Het wordt u ten zeerste aanbevolen maak je banner klikbaar . Voer uw URL in en klik op Opslaan .
  9. Klik Opslaan bovenaan of onderaan de componistenpagina, om je voortgang op te slaan.
  10. Klik Voorbeeld in de rechterbovenhoek, om uw campagne te zien zoals uw lezers deze zullen zien.

We raden altijd aan om bannerafbeeldingen te gebruiken, maar als u een campagne heeft die iets anders vraagt, kunt u de bannerafbeelding overslaan door de bannerruimte leeg te laten. Uw campagne start bij de eerste module in uw lay-out en geeft niets weer voor een banner.