Voeg een bericht toe aan mijn WordPress -blog

Een blog is een dynamisch onderdeel van je site waarmee je nieuwe informatie in omgekeerde chronologische volgorde kunt delen, zodat bezoekers van je site je nieuwste inhoud altijd als eerste zien. Je kunt nieuws, gedachten of andere updates delen in de vorm van posts. Zo voeg je berichten toe aan je WordPress -blog.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Posts en vervolgens Add New .
  3. Voeg een titel toe en voeg vervolgens inhoudsblokken toe aan je bericht.
  4. Selecteer in het menu aan de rechterkant de gewenste opties. Je kunt bijvoorbeeld categorieën en tags voor je bericht selecteren en een uitgelichte afbeelding instellen die als miniatuur van een bericht dient.
  5. Opmerking: Als je het menu aan de rechterkant niet ziet, selecteer je in de rechterbovenhoekInstellingen tandwielpictogram voor WordPress -berichten Instellingen om het menu uit te vouwen.

6. Klik op Publiceren.
  7. Controleer nogmaals of het bericht er goed uitziet en selecteer opnieuw Publiceren .