Voeg een bestand toe aan mijn e -mail

Voeg bestandsbijlagen toe aan je e -mailberichten zodat je ontvangers deze kunnen downloaden. Deze stappen zijn voor bijgewerkte weergave .

Opmerking: Er geldt een limiet van 30 MB per e -mailbericht dat je verzendt, met een limiet van 20 MB voor individuele bestandsbijlagen.

1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Opstellen.
  3. Selecteer de paperclip om een bestand te kiezen of sleep het naar het bericht. Het bestand wordt weergegeven onder Bijlagen .
  4. Waarschuwing: voeg de volgende bestandstypen niet toe:
    .pif .reg .bat. scr .com .si .exe
    Ze worden altijd geweigerd via webmail en je e -mail wordt waarschijnlijk gemarkeerd als spam.
  5. Voltooi het opstellen van je bericht en verstuur het als je klaar bent.