Voeg een blok toe in WordPress

Je kunt blokken toevoegen met de WordPress -editor om snel pagina's en berichten te bouwen door deze stappen te volgen:

1. Open de blokeditor. ( Hulp nodig bij het openen van de blokeditor? ).
  2. Zoek en selecteer het pictogram Blok toevoegen.
  3. Kies uit de accordeonlijst met blokken degene die je wilt gebruiken.
  4. Elk blok heeft zijn eigen instellingen die je kunt wijzigen. Deze staan in de rechtermenubalk.
  5. Je kunt een voorbeeld van de aangebrachte wijzigingen bekijken door op de knop Voorbeeld te klikken.
  6. Als je klaar bent met het toevoegen van de blokken die je nodig hebt, selecteer je Publiceren .
Animatie die laat zien hoe je een blok toevoegt

Opmerking: vergeet niet om je pagina of post na het bewerken bij te werken.