Voeg een CAA -record toe

CAA -records (Certification Authority Authorization) worden in je DNS -zonebestand gebruikt om aan te geven welke certificaatautoriteiten (CA's) SSL -certificaten voor een domein mogen uitgeven. Bij het uitgeven van een certificaat zijn alle openbaar vertrouwde CA's verplicht om CAA -records te controleren en te respecteren. CAA -recordgegevens zijn te vinden via je SSL -provider.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Toevoegen om een nieuw record toe te voegen.
    selecteer nieuwe record toevoegen
  5. Selecteer CAA in de menuopties Type .
  6. Voer de gegevens van je SSL -provider in voor je CAA -record:
    • Naam : Het domein of subdomein voor het CAA -record. Typ @ om het CAA -record op uw hoofddomein te plaatsen.
    • Vlaggen : Een geheel getal zonder teken tussen 0 & ndash; 255.
    • Tag : Een ASCII -tekenreeks die de id vertegenwoordigt van de eigenschap die wordt vertegenwoordigd door het record. Dit wordt meestal ingevoerd als issue , issuewild of jodef , afhankelijk van je specifieke vereisten.
    • Waarde : De waarde die is gekoppeld aan de gekozen eigenschapstag.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  7. Selecteer Record toevoegen om je nieuwe CAA -record op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

• Het ontbreken van CAA -records staat normale onbeperkte certificaatuitgifte toe, en de aanwezigheid van een enkele lege uitgiftetag verhindert alle certificaatuitgifte.
  • Bewerk je CAA -record op elk moment.