Voeg een CAA -record toe

Een CAA -record (Certification Authority Authorization) is een DNS -record dat wordt gebruikt om aan te geven welke certificaatautoriteiten (CA's) SSL -certificaten voor een domein mogen uitgeven. Bij het uitgeven van een certificaat zijn alle openbaar vertrouwde CA's verplicht om CAA -records te controleren en te respecteren. CAA -records zijn geavanceerde DNS -instellingen die u op elk moment kunt toevoegen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer Toevoegen onder de recordstabel.
  5. Selecteer onder Type CAA .
  6. Voer de gegevens voor je CAA -record in:
    • Naam : Het domein of subdomein voor het CAA -record. Typ @ om het record rechtstreeks naar uw domeinnaam te verwijzen.
    • Vlaggen : Een geheel getal zonder teken tussen 0 & ndash; 255.
    • Tag : Een ASCII -tekenreeks die de id vertegenwoordigt van de eigenschap die wordt vertegenwoordigd door het record. Dit wordt meestal ingevoerd als issue , issuewild of jodef , afhankelijk van je specifieke vereisten.
    • Waarde : De waarde die is gekoppeld aan de gekozen eigenschapstag.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  7. Selecteer Opslaan om je nieuwe CAA -record op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stappen

• Het ontbreken van CAA -records staat normale onbeperkte certificaatuitgifte toe, en de aanwezigheid van een enkele lege uitgiftetag verhindert alle certificaatuitgifte.
  • Breng op elk moment wijzigingen aan in je CAA -record.