Voeg een coupon toe

Je kunt coupons maken in WooCommerce in verschillende hoeveelheden of percentages en met specifieke beperkingen voor winkelpromoties.

Opmerking: als dit de eerste keer is dat je een nieuwe coupon aanmaakt , zorg er dan voor dat je coupons inschakelt in WooCommerce > Algemene instellingen voordat je aan de slag gaat.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Navigeer naar Marketing > Coupons in het linkermenu.
  3. Klik op de knop Coupon toevoegen.
  4. Voer een nieuwe coupon code handmatig of klik op de Generate coupon code om WooCommerce om een code te genereren voor je.
  5. Voer een optionele beschrijving in voor intern gebruik.
  6. Selecteer een Discount type en Coupon bedrag op zijn minst, onder het tabblad Algemeen van de Coupon gegevens Metabox.
  7. Klik op de knop Publiceren in de rechterbovenhoek van het scherm.