Voeg een DS -record toe

GoDaddy verwerkt alle DS -records (digitale handtekening) nadat je Premium DNS hebt toegevoegd en DNSSEC hebt ingeschakeld . Voor domeinen die elders zijn geregistreerd maar die de naamservers van GoDaddy gebruiken, moet je Premium DNS toevoegen. Wij genereren dan DS -records om aan je registerhouder te verstrekken. De enige keer dat je handmatig DS-records kunt toevoegen voor je domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy, is wanneer de domeinen naamservers van derden (niet GoDaddy) gebruiken waarop DNSSEC is ingeschakeld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer DNSSEC in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer op de pagina DS -records TOEVOEGEN .
  6. Voer je instellingen in of kies deze:
    • Sleuteltag : Een geheel getal kleiner dan 65536 dat het DNSSEC -record voor deze domeinnaam identificeert. Voer de waarde in het daarvoor bestemde veld in.
    • Algoritme : het cryptografische algoritme dat de handtekening genereert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Digesttype : Het algoritmetype dat de samenvatting construeert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Samenvatting : De samenvatting is een alfanumerieke waarde. Voer de waarde in het daarvoor bestemde veld in.
  7. Selecteer Bijwerken om je wijzigingen op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.