Voeg een e -mailhandtekening toe in de webversie van Outlook

Voeg e -mailhandtekeningen toe bij het verzenden van berichten via Outlook op het web. Je handtekening kan automatisch worden toegevoegd aan elk bericht dat je verzendt, of alleen voor bepaalde berichten. E -mailhandtekeningen helpen je ontvangers meer informatie over wie contact met ze opneemt, waaronder informatie zoals je telefoonnummer en website.

Hulp nodig bij het maken van een professionele handtekening? Maak je handtekening in de e & Office -dashboard en voeg het vervolgens toe aan Outlook.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > Opstellen en beantwoorden .
    Linkerpaneel met E -mail en opstellen en beantwoorden
  4. Voer onder E -mailhandtekening de handtekening van je voorkeur in.
  5. Schakel het selectievakje naast Mijn handtekening automatisch opnemen in nieuwe berichten die ik opstelt in als je je handtekening aan het einde van alle nieuwe berichten wilt hebben.
  6. Selecteer het selectievakje naast Mijn handtekening automatisch opnemen in berichten die ik doorstuur of beantwoord als je wilt dat je handtekening wordt weergegeven aan het einde van berichten die je doorstuurt of beantwoordt.
    E -mailhandtekening concept met vakjes aangevinkt om automatisch een handtekening op te nemen
  7. Selecteer Opslaan.

Verwante stappen

Hier zijn enkele manieren waarop je je handtekening kunt aanpassen:

• Logo : gebruik deInline -knop voor afbeeldingen invoegen Afbeeldingsknop om een afbeelding van je logo toe te voegen en het formaat ervan te wijzigen door de hoeken te selecteren en ze naar hun positie te slepen.
  • Social media -pictogrammen : Voeg een afbeelding toe van het sociale media -pictogram zoals hierboven. Selecteer vervolgens hetKnop Meer opmaakopties drie stippen en deHyperlinkknop invoegen hyperlinkknop. Voeg de link van je sociale media -pagina toe aan het vak Webadres (URL) en selecteer OK .

Meer informatie

Opmerking: Met deze stappen wordt alleen een handtekening gemaakt die beschikbaar is bij gebruik van Outlook op het web. Als je andere e -mailclients gebruikt, moet je ook handtekeningen voor hen maken.