Voeg een favicon toe of wijzig deze in WordPress

Het favicon, of het sitepictogram, is de afbeelding die je op het tabblad boven de URL in een browser ziet. Het helpt bezoekers je site te vinden wanneer ze meerdere browsertabbladen hebben geopend. Hier leest u hoe u uw favicon -instellingen beheert vanuit uw WordPress -dashboard.
WordPress favicon

Opmerking: Voordat je de onderstaande stappen volgt, moet je ervoor zorgen dat de afbeelding die je als favicon wilt gebruiken, is geüpload naar je mediabibliotheek. De afbeelding moet vierkant zijn en minimaal 512 bij 512 pixels groot zijn.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Vormgeving en vervolgens Aanpassen in het menu aan de linkerkant.

Opmerking: Als je Editor ziet in plaats van Aanpassen nadat je Uiterlijk hebt geselecteerd, lees dan dit artikel voor informatie over het toevoegen of wijzigen van je favicon in de nieuwe Site -editor.

3. Selecteer Site-identiteit in het menu aan de linkerkant.
  4. In het gedeelte voor pictogrammen Site Selecteer afbeelding Wijzigen. Als uw site niet al een favicon, selecteer Select website icoon.
  5. Selecteer onder Afbeelding selecteren het tabblad Mediabibliotheek.
  6. Zoek de afbeelding die je als sitepictogram wilt gebruiken en selecteer deze. Selecteer vervolgens Selecteren.
  7. Kies een sectie die je zichtbaar wilt maken in een browser en selecteer vervolgens Afbeelding bijsnijden .
  8. Klik op Publiceren.