Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een favicon toe aan mijn website

Een favicon (kort voor favorietenpictogram) laat je site opvallen tussen de concurrentie door een kleine afbeelding weer te geven op het tabblad van de browser van je bezoekers. Het wordt ook weergegeven in een browserlijst met favoriete pagina's of bladwijzers.

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie voor Geavanceerde functionaliteit toevoegen in Webbouwer

1. Ga naar je GoDaddy
productpagina .
  • Scrol omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  • Klik op Site bewerken.
  • Klik op het paneel Site -instellingen.
    Klik op het paneel Site -instellingen
  • Klik op Favicon .
    Klik op Favicon
  • Klik in het deelvenster Favicon op Uploaden en ga naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Uploaden Opmerking: de afbeelding mag niet groter zijn dan 180 pixels in het vierkant. En houd je favicon eenvoudig en krachtig - je wilt niet dat mensen je ogen loensen.
  • Klik op Gereed als je klaar bent en daarna op Site publiceren/Publiceren.
  • Klik op Site bezoeken om het favicon van de site weer te geven op het tabblad of de navigatiebalk van je webbrowser.
    Voorbeeld van een favicon op het tabblad van de webbrowser
  • Volgende stap