Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een herstelmailadres toe

Stap 2 van de serie Mijn Microsoft 365 -account instellen.

Als je je wachtwoord ooit vergeet, kan er een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar je herstelmailadres worden gestuurd.

Deze stappen zijn voor je eerste Microsoft 365 -account bij GoDaddy. Als je al een Microsoft 365 -e -mailadres hebt ingesteld bij GoDaddy, of als je het niet meer weet, kun je in plaats daarvan je herstelmailadres wijzigen. Ga vervolgens door naar de volgende stap om e -mail toe te voegen aan je apparaten.

1. Meld je aan bij Microsoft 365 (we raden aan om een bladwijzer voor deze pagina te maken.)
  2. Vul uw Microsoft 365 e-mail en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
    Klik op Aanmelden
  3. Voer je herstelmailadres in en selecteer Opslaan . Zodra je herstelmailadres is opgeslagen, word je omgeleid naar je Microsoft 365 -apps.
  4. Selecteer Outlook om het instellen van je online opties te voltooien. Kies je taal en aanmeldingsopties, waarna je Outlook-postvak IN wordt weergegeven.

Je e -mailaccount is veilig en je kunt je wachtwoord indien nodig opnieuw instellen.