Webbouwer Help

Voeg een HTML- of aangepaste code toe aan mijn site

Met Website Builder kun je je eigen code (HTML, CSS en JavaScript) toevoegen aan je website. Hiermee kun je de capaciteit van je website uitbreiden met onder meer aangepaste formulieren, kaarten en knoppen met speciale functies.

Voeg Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Meta Tag, Pinterest Meta Tag en Google AdSense rechtstreeks toe aan je site in Instellingen. Je hebt geen sectie voor een aangepaste code nodig. Vergeet niet websitebezoekers voorkeuren voor cookies en tracking in te laten stellen. Dat is wettelijk verplicht.

Opmerking: Het insluiten van code kan de werking van je hele site beïnvloeden, dus gebruik dit alleen als je vertrouwen hebt in je codeervaardigheden of als je een specifieke code van een andere site hebt.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en de locatie waarop je de aangepaste code wilt toevoegen en voeg een sectie toe.
  5. Zoek naar de HTML-sectie en selecteer Toevoegen.
  6. Plak of schrijf je aangepaste code in het veld Aangepaste code.
  7. Pas de rest van de sectie aan, zoals de accentkleur, de titel, de optie voor centraal uitlijnen en de hoogte. Laat het veld Verplichte hoogte leeg voor een automatische hoogte. Je kunt ook een specifieke hoogte in pixels instellen. Bij een hoogte van 0 pixels wordt de sectie verwijderd.
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.