Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een logo en contactgegevens toe aan mijn GoDaddy Pro -ledenprofiel

Zo voeg je je bedrijfslogo en contactgegevens toe aan je GoDaddy Pro -ledenprofiel. Deze merkinstellingen verschijnen onderaan de e -mails die je naar je klanten stuurt.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer GoDaddy Pro .
  3. Selecteer Klanten in de linkerzijbalk.
  4. Selecteer Profiel .
  5. Voer je bedrijfsinformatie in.
  6. Om een logo toe te voegen, klik je op Logo uploaden en blader je door het bestand dat je wilt gebruiken. Voor het beste resultaat raden we een vierkante afbeelding aan. Afbeeldingen groter dan 75 x 75 pixels worden verkleind tot dat formaat.
  7. Selecteer Opslaan.