Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een optie voor lokale bezorging toe

Wanneer je een lokale bezorgoptie toevoegt, worden er aparte verzendkosten ingesteld voor degenen die bestellen binnen een gebied dat je definieert in je dashboard. Lokale bezorging is misschien niet voor elk bedrijf een optie, maar als je bestellingen ontvangt die om bezorging in de buurt vragen, kun je besparen op verzendkosten.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw uit op je Dashboard Handel , en dan selecteer Instellingen .
  4. Kies Verzendmethoden .
  5. Selecteer onder Bezorgmethoden de optie Toevoegen naast Lokale bezorging .
    Knop voor toevoegen van lokale bezorging gemarkeerd
  6. Kies onder Wat klanten zien wanneer ze deze methode selecteren een uniek label van maximaal 255 tekens (zoals lokale bezorging, bezorging in de stad, enz.), Zodat klanten weten wat ze selecteren.
  7. Beginnend met het oorspronkelijke bestelbedrag van 0,00, kies je de verzendkosten per bestelling om het bereik van de bedragen te dekken die je opneemt in je optie voor lokale bezorging.

Voorbeeld:
    Voorbeeld van bezorgkosten per bestelling op basis van bestelbedragen

8. SelecteerBewerken van details potloodpictogram Bewerken om uw bezorgingsregio te definiëren.
  9. Selecteer in welke staten of gebieden je lokale bezorging aanbiedt.
  10. Schakel de schakelaar Alleen verzenden naar bepaalde postcodes in om specifieke codes toe te voegen.
    Opmerking: Voeg een sterretje (*) toe na de tekens die een postcodebereik beginnen (902* bevat bijvoorbeeld alle codes die beginnen met 902, inclusief 90210).
  11. Selecteer Toevoegen en vervolgens Opslaan .
  12. Selecteer Opslaan om Lokale bezorging te activeren als een optie voor je klanten binnen de door jou gedefinieerde bezorgingsregio.