Voeg een video toe in GoDaddy Studio

Opmerking: video is momenteel alleen beschikbaar in de mobiele app GoDaddy Studio.

Upload je eigen video of kies er een uit onze exclusieve voorraadbibliotheek. We raden aan om video's korter dan een minuut te bewaren, maar ze kunnen maximaal 5 minuten lang zijn.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
  3. Tik in het menu onder aan het scherm op Video en neem vervolgens je eigen video op, selecteer een video op je apparaat of kies een video uit onze voorraadbibliotheek.

Opmerking: je kunt maar 1 video per pagina toevoegen.

4. Als je je video wilt bijsnijden, sleep je in de videoframelaag het beginpunt (linkerkant) en het eindpunt (rechterkant) van de tijdindicator naar de frames waar je wilt dat de video begint en eindigt.
  5. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om de video aan je laag toe te voegen.
  6. Via het menu onder aan het scherm kun je nu je video bewerken — Wijzig bijvoorbeeld de grootte, lengte of rotatie, of voeg filters toe.
  7. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om de video aan je project toe te voegen.

Opmerking: video's worden continu herhaald.

Voeg een video toe

Gerelateerde info

Meer info