Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een videoblok toe aan WordPress

Je kunt een videoblok toevoegen aan je pagina's of berichten in WordPress.

Een beetje extra begeleiding nodig? Krijg deskundig advies over het maken van video's van een GoDaddy -gids.

1. Open de blokeditor ( Hulp nodig bij het openen van de blokeditor? ).
  2. Selecteer Blok toevoegen .
  3. Selecteer Video in de sectie Algemene blokkades.
  4. Kies hoe je de video wilt toevoegen:
    • Uploaden - Selecteer media die op je eigen computer zijn opgeslagen.
    • Mediabibliotheek - Geeft toegang tot stockfoto's en de mediabibliotheek.
    • Invoegen vanaf URL - Biedt een veld om de URL te plakken van een video die al online wordt gehost (bijv. YouTube). Dit is de meest gebruikelijke keuze voor video's.
  5. Selecteer Invoegen vanaf URL .
  6. Plak de URL voor je video in het daarvoor bestemde veld.
  7. Selecteer Toepassen .
Animatie die laat zien hoe je een videoblok kunt toevoegen

Opmerking: vergeet niet om je pagina of post na het bewerken bij te werken.