Voeg het ads.txt -bestand toe aan mijn WordPress -site

Als je een WordPress -site hebt waarop advertenties worden weergegeven, kun je frauduleuze praktijken voorkomen door het ads.txt -bestand te gebruiken. Het is een tekstbestand waarmee je publiekelijk kunt aangeven welke bedrijven geautoriseerd zijn om advertentieruimte op je site te verkopen of door te verkopen. Volg deze instructies om de plug -in Ads.txt Manager te installeren vanaf je WordPress -dashboard.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Plug- ins en vervolgens Nieuwe toevoegen .
  3. Voer in de balk Zoekplug -ins Ads.txt -beheer in.
  4. Zoek de Ads.txt Manager -plug -in (per 10up), selecteer Nu installeren en selecteer vervolgens Activeren .
  5. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen en vervolgens Ads.txt .
  6. Onder Ads.txt beheren kun je je ads.txt -bestand maken door geautoriseerde verkopers en resellers toe te voegen. Elk van deze moet op een aparte regel staan en moet de volgende informatie bevatten:
    • Domeinnaam van de geautoriseerde verkoper
    • Uitgever -ID
    • Type relatie ( DIRECT of RESELLER )
    • (Optioneel) Certificeringsinstantie -ID

Voorbeeld: google.com, pub-0000000000000000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

7. Selecteer Opslaan.
  8. Verifieer je ads.txt -bestand in een browser door /ads.txt toe te voegen aan het einde van je URL (bijvoorbeeldhttps://example.com/ads.txt ). Als de inhoud niet zichtbaar is of als de pagina een 404 -fout retourneert, moet je ervoor zorgen dat je het bestand correct hebt opgeslagen in Ads.txt Manager.

Als je het ads.txt -bestand eenmaal hebt toegevoegd aan je WordPress -site, is het belangrijk om je advertentiepartners, zoals Google AdSense, te informeren over de update. Dit zorgt ervoor dat ze je site herkennen als een geautoriseerde verkoper en voorkomen dat je advertentie -inkomsten worden onderbroken.

Meer informatie

• Als je geen plug -in wilt gebruiken, kun je een ads.txt -bestand op je lokale computer maken en dit met Bestandsbeheer uploaden naar je site. Het moet worden geüpload naar de map met je WordPress -installatie.
  • Hier is een handleiding voor het toevoegen van Google AdSense aan het ads.txt -bestand .
  • Als je fouten in je Google AdSense -account ziet, bekijk dan de officiële documentatie om het probleem op te lossen.