Voeg knoppen voor het delen van sociale media toe aan mijn WordPress -site

Vergroot de aanwezigheid van je inhoud op sociale media door deelknoppen toe te voegen aan je WordPress -site. Naast sociale media kun je delen op andere services inschakelen, zoals berichten -apps of e -mailservices.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Installeer en activeer de AddToAny Share Buttons -plug -in.
  3. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen > AddToAny .
  4. Selecteer in de sectie Knoppen voor delen Services toevoegen/verwijderen .
  5. Selecteer de services waarvoor je delen wilt inschakelen. Wanneer je een service selecteert, wordt het bijbehorende pictogram boven de lijst weergegeven. Als je delen voor een bepaalde service wilt uitschakelen, selecteer je deze opnieuw.
    • Je kunt de servicepictogrammen slepen en neerzetten om ze in een gewenste volgorde te plaatsen.
  6. Scroll naar beneden op de pagina en kies onder Plaatsing de locatie van de knoppen op je site.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Meer informatie

• De plug -in AddToAny Share -knoppen heeft meer geavanceerde opties, zoals zwevende deelknoppen of een deelteller. Bekijk de plug -in -documentatie als je je deelknoppen verder wilt aanpassen.