Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg links naar sociale media toe aan mijn reseller -webwinkel

Geef links naar sociale media weer in je webwinkel, zodat je klanten je Facebook®-, LinkedIn®- en/of Twitter® -accounts kunnen bekijken. Door links naar sociale media op te nemen in je webwinkel, kunnen je klanten je beter volgen en je merk promoten.

Opmerking: als je sociale mediasites moet wijzigen, kun je op elk moment links toevoegen of verwijderen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Webwinkel en vervolgens Sociale media .
    Klik op Sociale media
  3. Voer je Facebook®-, LinkedIn®- en/of Twitter® -URL's in.
    Voer sociale media -URL's in
  4. Selecteer Opslaan om je links naar sociale media te publiceren. Over ongeveer 15 minuten worden ze weergegeven in de voettekst van je webwinkel.