Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn e -mail toe aan Outlook voor Mac

Voeg je Workspace -e -mailadres toe aan Outlook voor Mac, zodat je zakelijke e -mails kunt verzenden en ontvangen.

1. Open Outlook voor Mac.
    • Nieuwe gebruikers: je ziet het scherm Je e -mail instellen.
    • Bestaande gebruikers: Klik op Extra > Klik op Accounts > Klik op Toevoegen (+) > Selecteer nieuwe account .
      Klik op Toevoegen en selecteer Account toevoegen
  2. Voer je e -mailadres in en klik op Doorgaan . (Als Outlook voor Mac je account niet automatisch kan detecteren, selecteer je IMAP/POP .)
    Voer je e -mailadres in
  3. Voer je Workspace -e -mailwachtwoord in en klik op Account toevoegen .
    Voer het wachtwoord in
  4. Klik op Gereed . Outlook verifieert de instellingen van je Workspace -account en laadt je e -mailinbox. Als je meer dan één e -mailaccount hebt, moet je Accounts afsluiten om je inbox te zien.
    Klik op Gereed

Je e-mail is ingesteld op je Mac. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, klik je op Vorige. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Probleemoplossing

Controleer of uw IMAP-server en poortinstellingen correct zijn en tik op Account toevoegen .

• IMAP inkomende server: imap.secureserver.net
  • SSL-poort: 993
  • SMTP uitgaande server: smtpout.secureserver.net
  • SSL-poort: 465 (of 587)
Klik op Gereed