Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn e -mail toe aan Sony Email op Android

Stap 4 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Voeg je Workspace -e -mailaccount toe aan Sony Email op je Android -apparaat. Vervolgens kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen vanaf je telefoon.

1. Open E -mail .
    Tik op het pictogram van de e -mailapp
    • Nieuwe gebruikers: je ziet het scherm Welkom bij e -mail en tik op Aan de slag .
      Tik op Aan de slag
    • Bestaande gebruikers: selecteer Menu , tik op Opties en selecteer Account toevoegen .
      Tik op opties en selecteer Account toevoegen
  2. Voer je e -mailadres in en tik op Volgende .
    Voer een e -mailadres in en tik op Volgende
  3. Voer je e -mailwachtwoord in en tik op Volgende .
    Voer het e -mailwachtwoord in en tik op Volgende
  4. Selecteer de gewenste synchronisatieoptie en tik op Volgende . (Je kunt deze instelling later wijzigen in Accountinstellingen.)
  5. Selecteer de meldingsoptie van je voorkeur en tik op Volgende . (Je kunt deze instelling later wijzigen in Accountinstellingen.)

De e-mailapp van Sony ontdekt automatisch de instellingen van je e-mailaccount en laadt je e-mail.

Als je je e -mail aan een ander apparaat wilt toevoegen, klik je op Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga dan naar de volgende stap!

Probleemoplossing

• Als Android je e-mailaccount niet automatisch kan ontdekken, kun je de volgende instellingen voor de server en poort instellingen:
    • IMAP binnenkomende server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-wachtwoord: Workspace-wachtwoord
    • SMTP uitgaande server: smtpout.secureserver.net:465 (of 587)
    • SMTP-wachtwoord: Workspace-wachtwoord
  • Ga voor meer stappen voor probleemoplossing naar Problemen oplossen met de configuratie van Workspace Email op Android.