Voeg mijn Workspace Email toe aan Thunderbird

Stap 4 van de set-up van mijn Workspace Email serie.

Voeg je Workspace Email -account toe aan Thunderbird voor Mac of Windows -pc. Vervolgens kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen vanaf je Mac.

1. Open Thunderbird .
  2. Selecteer E -mail onder Een account instellen .
    Selecteer E -mail in het account instellen
  3. Voer je naam , Workspace Email -adres en wachtwoord in.
    Voer naam, e -mailadres en wachtwoord in
  4. Selecteer Doorgaan .
    Klik op doorgaan
  5. Selecteer IMAP (externe mappen) en selecteer vervolgens Gereed . (Je kunt je e -mail ook configureren met POP3.)
    Selecteer IMAP en klik op Gereed

Probleemoplossing

Als Thunderbird je e -mailaccount niet kan vinden, selecteer je Handmatige configuratie . Controleer je server- en poortinstellingen:

• Hostnaam van server (inkomend): imap.secureserver.net
  • Poort (inkomend): 993 (SSL/TSL)
  • Serverhostnaam (uitgaand): smtpout.secureserver.net
  • Poort (uitgaand): 465 (SSL/TSL) of 587 (SSL/TSL)

Bewerk de hostnamen en poorten van je server