Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn e -mailhandtekening toe aan mijn webmail

E -mailhandtekeningen kunnen je naam, functietitel, telefoonnummer, website of andere informatie bevatten die je wilt opnemen (zoals afbeeldingen en links naar sociale media). Je kunt Workspace zo instellen dat deze automatisch wordt toegevoegd aan elke e -mail die je opstelt en verzendt. Je kunt de handtekening ook handmatig toevoegen aan specifieke e -mails.

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op het tabblad E -mail op Instellingen .
  3. Je volgende stap is afhankelijk van of je de klassieke of bijgewerkte weergave gebruikt .
    1. Klassieke weergave: Selecteer Persoonlijke instellingen en klik vervolgens op Handtekening .
    2. Bijgewerkte weergave: Selecteer Meer instellingen en controleer of je je op het tabblad Algemeen bevindt. Onder E -mailhandtekening: selecteer Handtekening opnemen in antwoorden .
  4. (Optioneel) Selecteer Handtekening automatisch invoegen in opstelvenster om je handtekening automatisch op te nemen in uitgaande e -mailberichten.
  5. Voer je handtekeningtekst in het veld Handtekening in.
  6. (Optioneel) Een afbeelding invoegen in je handtekening:
    1. Klik op Afbeelding invoegen .
    2. Klik op Bladeren en zoek de afbeelding op je computer (maximale afbeeldingsgrootte: 1 MB).
    3. Klik op Invoegen en klik vervolgens op OK .
    4. (Optioneel) Selecteer Handtekening automatisch invoegen in opstelvenster om je handtekening automatisch op te nemen in uitgaande e -mailberichten.
    5. Klik onder Handtekening op hetTekstpictogram (Afbeelding invoegen) -pictogram om de afbeelding in je handtekening op te slaan.
  7. (Optioneel) Een link naar sociale media invoegen in je handtekening:
    1. Klik op het bijbehorende pictogram voor het sociale mediaprofiel dat je aan je handtekening wilt toevoegen.
    2. Voer de gevraagde informatie in voor de sociale -mediaservice waarnaar je wilt linken:
      • Twitter ® - voer je gebruikersnaam in.
      • Facebook ® - voer de volledige URL in naar de Facebook -pagina waarnaar je wilt linken.
    3. Selecteer het koppelingstype dat je in je handtekening wilt weergeven:
      • Alleen tekst - geeft een teksthyperlink weer naar je sociale mediaprofiel.
      • Alleen afbeelding - geeft een hyperlink weer naar je sociale mediaprofiel.
      • Afbeelding en tekst - geeft een pictogram en een teksthyperlink weer naar je sociale mediaprofiel.
    4. (Optioneel) Voer de tekst in die voor de hyperlink moet worden weergegeven. Je kunt de standaardtekst Ook vinden op: verwijderen en iets persoonlijkers invoegen.
    5. Als u eerder geselecteerd Link Type: Alleen tekst, of Link Type: Beeld en tekst, kunt u de standaard tekst in het veld Link Text veranderen.
    6. Klik op Invoegen .
  8. Klik op OK.