Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn factureringsgegevens toe aan GoDaddy Pro

Je moet je creditcard- en factureringsgegevens toevoegen aan je GoDaddy Pro -profiel om premiumfuncties te activeren of andere aankopen te doen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Start in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer je afbeelding in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Facturering .
    Open instellingen
  4. Selecteer Factureringsgegevens .
  5. Vul je creditcard- en factuurgegevens in. Selecteer vervolgens Wijzigingen opslaan .

Opmerking: voer het btw -nummer van je bedrijf in om te worden vrijgesteld van het betalen van btw.