Voeg mijn trackingnummer toe aan een bestelling in Managed WordPress Ecommerce en Managed WooCommerce Stores

Informatie over het volgen van zendingen voor WooCommerce -bestellingen kan worden bijgewerkt in je WordPress -beheerdersdashboard.

1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Navigeer naar WooCommerce en klik op Bestellingen .
  3. Zoek de bestelling waaraan je trackinginformatie wilt toevoegen en selecteer in de kolom Tracking zending [+] Tracking verzending toevoegen . Er verschijnt een modal.
  4. Voer het trackingnummer van de zending in dat je vervoerder je heeft verstrekt. Het systeem probeert automatisch een tracking -URL en de naam van de provider op te geven.
  5. Als de automatische detectie niet werkt, kun je handmatig een tracking -URL en provider toevoegen en Volgende selecteren.
  6. Selecteer welke regelitems uit de order in deze verzending worden opgenomen.
  7. Vink indien gewenst het vakje aan om deze bestelling als voltooid te markeren .
  8. Selecteer Tracking van zending opslaan .

Je klanten ontvangen nu een e -mail waarin staat dat hun zending is verzonden. Je kunt je trackingnummer, koerier en het aantal getraceerde artikelen bekijken. Je kunt trackinginformatie bekijken op de website van je provider als er een tracking -URL is toegevoegd.

Opmerking: Als je een aanvullend trackingnummer hebt om op te geven, raadpleeg je de link [+] Tracking van zending toevoegen en herhaal je het proces.