Voeg mijn Workspace Email toe aan Gmail op Android

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email-account instellen.

Voeg je Workspace Email -account toe aan Gmail op je Google Pixel of een ander Android -apparaat. Vervolgens kun je zakelijke e -mail verzenden en ontvangen vanaf je telefoon.

1. Open de Gmail -app.
    • Als je nieuw bent bij Gmail, tik je op Een e -mailadres toevoegen .
      Tik op e -mailadres toevoegen
    • Als je al een Gmail-account hebt, tik je in de rechterbovenhoek op je profiel en vervolgens op Nog een account toevoegen .
      Tik op account toevoegen
  2. Tik onder E -mail instellen op Overig .
    Andere
  3. Voer je Workspace Email -adres in en tik op Volgende .
    Voer een e -mailadres in en tik op Volgende
  4. Tik voor je accounttype op Persoonlijk (IMAP) . (Hoewel Personal POP kan werken, wordt in deze instructies IMAP gebruikt.)
  5. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende .
  6. Bewerk de inkomende server naar imap.secureserver.net en tik op Volgende .
    Bewerk inkomende IMAP -server
  7. Bewerk de uitgaande SMTP -server naar smtpout.secureserver.net en tik op Volgende .
    Bewerk uitgaande SMTP
  8. Kies je accountopties en tik op Volgende .
    Selecteer Accountopties
  9. Werk je accountnaam en je naam bij (de naam die wordt weergegeven op verzonden e -mailberichten). Tik op Volgende om het instellen te voltooien en terug te keren naar je inbox.
    Voer je naam in

Je e -mail staat op je Android -apparaat en je kunt aan de slag! Als je je e -mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, selecteer je Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga je naar de volgende stap.