Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn Workspace Email toe aan Outlook op iPhone of iPad

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email-account instellen.

Voeg je Workspace Email -account toe aan Outlook voor iOS. Vervolgens kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen vanaf je iPhone of iPad.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze dan via de iTunes App Store. Tik dan op Aan de slag, kies je voorkeuren en ga naar stap 4.)
  2. Tik op Menu > Tandwielknop Instellingen.
    Tik op het menupictogram met een huis
  3. Tik op Mailaccount toevoegen > Een e-mailaccount toevoegen
    Een e-mailaccount toevoegen
  4. Voer je Workspace Email -adres in en tik op Account toevoegen .
    Voer een e -mailadres in en tik op account toevoegen
  5. Voer je:
    • Wachtwoord: Workspace Email -wachtwoord
    • Weergavenaam: volledige naam of bedrijfsnaam
    • Beschrijving: Aan jou (optioneel veld)
  6. Tik op Aanmelden , Outlook voor iPhone ontdekt automatisch de instellingen van je e-mailaccount en laadt je e-mail. Zie het gedeelte Probleemoplossing van dit artikel.)
    Typ e -mailgegevens
  7. Als je geen e -mails in je inbox ziet, probeer dan over te schakelen naar Overig . Als je meer dan één e -mailaccount hebt in Outlook, kun je de postvak IN -pictogrammen gebruiken om tussen e -mailaccounts te schakelen.
    Voer IMAP- en SMTP -serverinformatie in

Probleemoplossing

Als Outlook je e-mailaccount niet automatisch kan vinden, schakel je Geavanceerde instellingen in en controleer je en bewerk je de poort- en serverinstellingen indien nodig. Tik vervolgens op Aanmelden :

A) IMAP -server voor inkomende e -mail: imap.secureserver.net:993
B) IMAP -wachtwoord: Workspace Email -wachtwoord
C) SMTP -server voor uitgaande e -mail: smtpout.secureserver.net:465 (probeer poort 587 als alternatief)
D) SMTP -wachtwoord: Workspace Email -wachtwoord
Voer de IMAP- en SMTP -server- en poortinstellingen in