Voeg tags toe aan mijn WordPress -site

Als je een blog op je WordPress -site hebt, kun je tags gebruiken om je berichten te labelen op basis van specifieke kenmerken. Op die manier is het voor je lezers gemakkelijker om alle posts te vinden die betrekking hebben op dat label. Zo voeg je tags toe aan je WordPress -blog.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Posts > Tags .
  3. Voer onder Nieuwe tag toevoegen de naam van de tag, slug (bewerkbaar deel van de URL) en een beschrijving in de bijbehorende velden in.
  4. Selecteer de knop Nieuwe tag toevoegen .

Herhaal deze stappen elke keer dat je een nieuwe tag aan je blog wilt toevoegen.