VPS en dedicated servers (gateway) van de 4e generatie Help

VPS Generation 4-pakketten vergelijken

De Virtual Private Server (VPS) Generation 4 van GoDaddy is beschikbaar in vier pakketten. Elk pakket is verkrijgbaar met drie supportniveaus: zelfbeheerd, beheerd en volledig beheerd. Bekijk de tabellen hieronder om het pakket en supportniveau te vinden dat het beste bij je past of om te zien waaruit je huidige pakket bestaat.

VPS Generation 4-pakketten

Kenmerk Starten Verbeteren Groeien Uitbreiden
VM-kernen 1 2 3 4
RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Opslag 40 60 150 200
Besturingssysteem Alle pakketten: Linux of Windows
(bekijk de supportniveau‘s voor meer informatie)
Back-ups Alle pakketten: geautomatiseerd en on-demand
IP-adressen Alle pakketten: 1 dedicated
SSL-certificaat Alle pakketten: het eerste jaar gratis

VPS Generation 4-supportniveaus

Kenmerk Zelfbeheerd Beheerd Volledig beheerd
Configuratiescherm Geen cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
Opties Linux OS CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS cPanel op CentOS 7
(Plesk op Ubuntu 16.04 LTS verschijnt in oktober 2018)
cPanel op CentOS 7
(Plesk op Ubuntu 16.04 LTS verschijnt in oktober 2018)
Opties Windows OS Windows 2016 Windows 2016 Windows 2016
Netwerk-uptime controleren/onderhouden
DDoS-aanvalbescherming op netwerkniveau
Prestatiemonitoring op systeem- en softwareniveau
Beveiligingspatching
Apache, MySQL, support voor netwerkveiligheid Beperkt Beperkt
cPanel, WHM, support voor Plesk Beperkt Beperkt
Installatie aangepaste plug-in, updates, support Alleen installatie
Websitemigratie van een andere provider naar GoDaddy Tot 5 websites, 10 GB/site, 1 database/site
Scriptfouten gebruiker oplossen Beperkt
Installatie aangepaste toepassing, updates, support GoDaddy onderzoekt en installeert alleen
Database-beheer
Serveroptimalisatie Beperkt: geen site- of scriptupdates)
LAMP-stack-support
Installatie PHP-module
Back-ups van site
Serveroptimalisatie
SSL-installatie