SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vraag mijn Organisatie Validatie (OV) of Uitgebreide Validatie (EV) certificaat aan

Nadat je een SSL -certificaat hebt gekocht en het tegoed beschikbaar is in je account, vraag je het certificaat aan voor de domeinnaam (of algemene naam) van de website die je wilt beveiligen.

Opmerking: na aankoop kan het even duren voordat het SSL -certificaattegoed zichtbaar is in je lijst met producten. Als je het certificaattegoed niet ziet, vernieuw je je browser totdat deze wordt weergegeven.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
  3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
  4. Kies op de pagina Configuratie certificaat waar je je certificaat wil hosten:
    Waar wordt het gehost?Wat te doen
    GoDaddy site builder of hosting op de primaire domeinnaamBegin de domeinnaam te typen en kies het domein dat gehost wordt in het account dat je wil gebruiken.
    Overal anders, inclusief secundaire domeinen en subdomeinen op je GoDaddy -hostingaccount Selecteer Een CSR invoeren en voer vervolgens de CSR van je server in.
  5. Alleen UCC -certificaten: gebruik Aanvullende domeinen identificeren om alternatieve namen (Subject Alternate Names, SAN's) toe te voegen die niet in je CSR stonden. Voer een SAN -domein in het vak Een domein toevoegen: in en selecteer Toevoegen . Herhaal voor eventuele aanvullende SAN's en selecteer vervolgens Doorgaan .
  6. De pagina Domeinbeheer bewijzen wordt geopend. Als je dit eerder hebt gedaan en weet wat je nodig hebt, selecteer dit dan. Laat anders alles zoals het is en selecteer Doorgaan .

Opmerking: door alles geselecteerd te laten op de pagina Domeinbeheer bewijzen , heb je meer opties als je klaar bent om te verifiëren dat je de domeinnaam beheert. Als je geen toegang hebt tot de vermelde e -mailadressen, gebruiken we een andere methode om te verifiëren dat je het domein beheert.

7. Selecteer op de pagina Aanvullende opties de certificaatverlener die u wilt gebruiken. Het enige dat verandert, is door wie het certificaat is uitgegeven. Je certificaat werkt hetzelfde, ongeacht wat je kiest.
  8. Lees de abonnee -overeenkomst , selecteer het selectievakje voor Ik ga akkoord met de voorwaarden van de abonnee -overeenkomst en selecteer vervolgens Doorgaan .

Dat is alles! De volgende stap is om te verifiëren dat je de domeinnaam beheert .