Waarom ben ik aangemeld voor Real User Metrics?

Ons doel bij GoDaddy is om onze klanten hoogwaardige producten te bieden. Een van de manieren waarop we dit doen, is door middel van Real User Metrics (RUM). Met RUM kunnen we interne knelpunten en optimalisatiemogelijkheden identificeren door een klein stukje javascript -code in te voegen in websites van klanten.

Het fragment van de javascript -code stelt ons in staat om de prestaties van je website te meten en te volgen, en verzamelt informatie zoals de verbindingstijd en de laadtijd van de pagina. We verzamelen geen gebruikersinformatie met RUM. Met de gegevens die we verzamelen, kunnen we onze systemen verbeteren, de DNS -resolutie optimaliseren en de netwerkroutering en serverconfiguraties verbeteren.

Ben ik standaard aangemeld?

Klanten die in de VS zijn gevestigd en die cPanel Shared Hosting of cPanel Business Hosting gebruiken, zijn aangemeld om RUM-gegevens te verstrekken. RUM -gegevens worden verzameld via een klein javascript -fragment dat we in je website invoegen. De meeste klanten ondervinden geen problemen wanneer ze zich hebben aangemeld voor RUM, maar het gebruikte JavaScript kan problemen veroorzaken, waaronder tragere prestaties van de site of een defecte/niet-werkende website.

Als je het AMP (Accelerated Mobile Pages Project) van Google gebruikt, je pagina's hebt die eindigen op meerdere eindtags, of als je siteprestaties langzamer zijn, dan kun je je afmelden voor RUM.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, in de linkerbovenhoek van de pagina op GoDaddy Analytics.
  4. Selecteer onderaan de pagina Nee, ik wil niet deelnemen aan het programma en klik vervolgens op Bevestigen . Het javascript -fragment wordt onmiddellijk van je website verwijderd nadat je je hebt afgemeld.