Wachtwoorden voor e-mail opnieuw instellen

Als je beheerder bent van een GoDaddy-account kun je je eigen wachtwoord voor Office 365-e-mail opnieuw instellen of een tijdelijk wachtwoord genereren voor een andere gebruiker.

Als je geen beheerder bent van het account, kun je een e-mailbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar jezelf verzenden.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit.
  3. Klik naast het e-mailaccount dat je opnieuw wilt instellen op Beheren.
  4. Klik in het gedeelte Beheren op een van de volgende opties (afhankelijk van wie dit e-mailaccount is):
    • Van jou: klik op Wachtwoord wijzigen. Voer je nieuwe e-mailwachtwoord in en bevestig dit.
    • Van iemand anders: klik op Tijdelijk wachtwoord genereren. Voer een e-mailadres in voor de gebruiker.
  5. Klik op Opslaan.

Het kan tot 30 minuten duren voordat een wachtwoord opnieuw is ingesteld. Gebruikers die een tijdelijk wachtwoord ontvangen, moet zich aanmelden bij hun Office 365-account en een nieuw wachtwoord maken.